سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 45374
  • بازدید: 1,757
  • 1403/01/16 - 18:33:03

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل:

همه مسلمانان در برابر فلسطین مسئولند

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: بیش از ۳۳ هزار نفر زن و مرد به فجیع‌ترین شرایط در فلسطین به شهادت رسیده‌اند و خدای‌ناکرده اگر مسلمانی در این زمینه کوتاهی کند مسئولیت سنگینی در پیشگاه خداوند خواهد داشت.

 آیت‌الله سید حسن عاملی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«سبلان ما»، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات هم‌وطنان اظهار کرد: مسأله فلسطین امروز مساله بسیار خطیری است چرا که بزرگ‌ترین جنایت تاریخ صورت‌گرفته است و اگر ما در ساحت ابدیت مورد سؤال قرار بگیریم خلاصی نداریم و باید به وظیفه خود عمل کنیم.

وی افزود: وظیفه ما در وهله اول حضور در عرصه جنگ است و صددرصد جهاد در این عرصه واجب است؛ اما باتوجه‌به اینکه راه‌ها را بستند و امکان حضور در جبهه نیست، برای اینکه عذری در حضور حضرت احدیت داشته باشیم، راهش حضور در راهپیمایی روز قدس است.

  نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: ذکرهایی که در روز قدس بین می‌شود اثر ذاتی دارد و بسیار مبارک است و نباید شأن این ذکرها را پایین آورد.

وی ادامه داد: بیش از ۳۳ هزار نفر زن و مرد به فجیع‌ترین شرایط در فلسطین به شهادت رسیده‌اند و خدای‌ناکرده اگر مسلمانی در این زمینه کوتاهی کند مسئولین سنگینی در پیشگاه خداوند خواهد داشت.

 آیت‌الله عاملی یادآور شد: پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند امت من یک بدن را تشکیل می‌دهد و اگر یک عضو آن احساس درد کند، باید سایر اعضا هم احساس درد کنند مثل‌اینکه از خودشان دفاع می‌کنند در آنجا حاضر شوند.

وی به تکلیف مسلمانان در خصوص مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت: ما امروز برای اینکه به آیات خداوند، وجدان و عالی‌ترین احساسات انسانی لبیک بگوییم، راهش این است که در راهپیمایی روز قدس حاضر شویم.

 امام‌جمعه اردبیل اضافه کرد: خداوند می‌فرماید هر قدم مسلمان که منجر به غیظ دشمنان شود، عمل صالح است و مسلمانان باید کاری کنند که غیظ کفار در بیاید.

وی تصریح کرد: ما اعتقاد داریم وعده خداوند صادق است و موید ذاتی دارد و در آینده نزدیک خواهیم دید این خون‌ها هدر نمی‌رود و قاتلان و قصابان روسیاه تاریخ در همین دنیا به سزای عملش آن خواهند رسید.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • همه مسلمانان در برابر فلسطین مسئولند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه نه