سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5337
  • بازدید: 334
  • 1393/02/21 - 17:02:07

در آستانه روز پدر؛

کودکان ایتام و عوامل بهزیستی با امام جمعه اردبیل دیدار کردند

سبلانه: در آستانه روز پدر کودکان ایتام و بی سرپرست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار کردند.

به گزارش سبلانه به نقل از آذرسلام"رویا احمدیان" مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در دیدار کودکان بی سرپرست و موسسات خیریه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل که شب گذشته انجام شد اظهار کرد: سازمان بهزیستی بصورت شبانه روزی فرزندان واجدالشرایط  بی سرپرست را پذیرش و نگهداری می کند.

 

احمدیان گفت: برخی از کودکان به دلیل از دست دادن سرپرست مؤثر و یا نبود شرایط مناسب نگهداری در خانواده خود، بطور موقت در اقامتگاه های بهزیستی تحت مراقبت شبانه روزی قرار دارند تا در این مدت زمینه و شرایط ایده آل برای بازگشت این کودکان به خانواده خود فراهم شود.

 

وی گفت: در راستای ساماندهی کودکان بی سرپرست جهت ورود به جامعه طبق قوانین، آیین نامه و دستورالعمل ابلاغی به خانواده های متقاضی حضانت و یا فرزند خواندگی مجوز صادر می شود.

 

احمدیان با اشاره به اینکه تعداد 38 دختر و 32 پسر در مراکز خیریه نگهداری می شوند اضافه کرد: هزینه نگهداری و تحصیل تعداد 56 دختر و 61 پسر به خانواده او پرداخت می شود.

 

مدیرکل سازمان بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: تعداد 7 مرکز خیریه با ظرفیت 74 نفر به تفکیک سن، جنسیت اعم از دختر و پسر از مقطع سنی نوزادی تا 18 سال از این فرزندان حمایت و نگهداری می کند.

 

احمدیان حمایت جدی از تحصیل این کودکان را برنامه اصلی دانست و افزود: پرداخت شهریه های تحصیلی کودکان بی سر پرست در کلیه مقطع تحصیلی از پیش دبستان تا دکتری در دانشگاههای ازاد، پیام نور و مراکز اموزشی بر عهده بهزیستی است.

 

وی گفت: علاوه بر تامین شهریه تحصیلی، هزینه کلاس های تقویتی، زبان انگلیسی، فوق برنامه و تهیه امکانات لازم مانند رایانه و غیره نیز بر عهده بهزیستی است.

 

رؤیا احمدیان افزود: با حمایت های بهزیستی اکنون تعداد 15 نفر از این کودکان به مرحله تحصیلات دانشگاهی راه یافته و در دانشگاه های دولتی و آزاد تا مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند.

 

احمدیان با اشاره به اهمیت تامین اوقات فراغت این کودان با برنامه های مناسب افزود: بمنظور تامین نشاط و اوقات این کودکان برنامه های فرهنگی، قرانی، تفریحی، اردوهای زیارتی و گردشگری و ورزش منظم اجرا می شود.

 

وی اجرای برنامه های طرح یاوران نماز با حضور حجت الاسلام محسن قرائتی و ضیافت رمضان را از برنامه های شاخص این سازمان عنوان کرد.

 

این مسئول گفت: حمایت از تحصیل، برنامه های مذهبی و حرفه آموزی به افراد بالای 15 سال برای ورود به جامعه در صورت عدم موفقیت ورود به دانشگاه را جزو اولویت ها دانست.

 

وی با اشاره به حمایت از تشکیل گروه همیاران سه نفره دختر و پسر برای ایجاد اشتغال با مبلغ 60 میلیون تومان اظهار کرد: تعداد 19 نفر از این طریق به اشتغل مشغول شده اند.

 

مدیرکل سازمان بهزیستی استان اردبیل ارایه مشاوره قبل از ازدواج برای دختران و پسران و نیز پرداخت هزینه ازدواج، جهیزیه عروسی را از اقدامات بهزیستی عنوان کرد.

 

 

/انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • کودکان ایتام و عوامل بهزیستی با امام جمعه اردبیل دیدار کردند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای هشت