- کد خبر: 5533
- بازدید: 705
- 1393/02/28 - 21:27:17
افزایش تولید ˈدم جوشˈ در چهارمحال وبختیاری 600 هزار دلار صرفه جویی داشت
مدیرعامل کارخانه مالت ˈهفشجانˈ چهارمحال وبختیاری گفت: با افزایش صددرصدی تولید ˈدم جوشˈ جو از ابتدای امسال در این کارخانه، 600 هزار دلار صرفه جویی ارزی در زمینه واردات این فرآورده حاصل شد.
به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، ˈمحمد رستمیˈ روز یکشنبه افزود: 75 تن دم جوش جو در این کارخانه از ابتدای امسال تاکنون تولید شده که دو برابر مدت مشابه سال قبل است.
وی ظرفیت تولید این فرآورده را در کارخانه تولید مالت استان سالانه 550 تن عنوان کرد.
رستمی افزود: با راه اندازی خط تولید دم جوش در کارخانه تولید مالت استان، زمینه اشتغال 10 نفر فراهم شده است.
دم جوش جو نوعی نوشیدنی است که با وجود نداشتن کافئین، عطر و بوی قهوه را دارد و مصرف آن باعث رقیق شدن خون، افزایش توان هضم غذا، جلوگیری از بیماریهای دهان، دندان و لثه و بهبود عفونت های ادراری می شود .
نخستین کارخانه مالت سازی صنعتی کشور سال 1389در شهر هفشجان در 15 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری به بهره برداری رسید.
مالت، ماده اولیه تولید انواع ماء الشعیر است که از جو استحصال می شود.
دیدگاهها