- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 68443
- بازدید: 585
- 1403/08/15 - 19:07:30
معاون بهداری شهرستان نیر:
سوءتغذیه تهدیدکننده سلامت عمومی در جهان است
معاون بهداری شهرستان نیر گفت: سوءتغذیه مهمترین عامل تهدیدکننده در سلامت عمومی جامعه در سطح جهان است که مهمترین عامل ایجاد آن پرخوری، بدخوری و رژیم روزانه غذایی نامناسب و افزایش جمعیت فقر و نداشتن اطلاعات کافی درباره تغذیه است.
رامین کریمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در مورد روز جهانی تغذیه سالم گفت: هدف از نامگذاری این روز توسط سازمان جهانی فائو به مناسبت تأسیس این سازمان است که مردم سطح جهان به تغذیه خود اهمیت بدهند.
وی اضافه کرد: روز جهانی تغذیه سالم یادآوری میکند که مردم باید بتوانند امنیت غذایی خود را تأمین کرده و دسترسی به مواد غذایی سالم را در اولویت برای وعدههای غذایی خود قرار دهند از این روز جهانی تغذیه سالم بهعنوان روز جهانی بدون گرسنگی نام برده میشود و برای ریشهکنکردن فقر و گرسنگی در جهان در تقویم جهانی گنجانده شده است.
معاون بهداری شهرستان نیر افزود: هدف این سازمان غالباً توجه و مساعدت با ارائه خدمات فنی، مشاوره و کمک به برنامهریزیکردن کشورهای فقیر و درحالتوسعه در عرصه کشاورزی است.
وی تصریح کرد: غذاخوردن برای رشد کودکان امری حیاتی است و برای بزرگسالان امری مهم بشمار میرود بنا بر اعلام سازمان جهانی فائو بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در جهان غذای سالم و کافی برای خوردن ندارند.
کریمی افزود: امروزه روال زندگی روزانه اکثریت مردم جهان بهگونهای شده است که به دلیل دغدغه و مشغلههای کاری فرصت برای آشپزیکردن ندارند و اجباراً از کنسروهای و مواد غذایی بستهبندی شده استفاده میکنند و به بهداشت مواد غذایی در هنگام خرید این گونه محصولات باید توجه شود؛ زیرا وجود هرگونه منفذ باعث ورود میکروب داخل محصول شده و بیماریهای گوناگونی را در پی خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: وقتی شما کلمه سوءتغذیه را میشنوید ناخودآگاه در ذهن شما لاغری یا اضافهوزن تداعی میشود اصولاً انسان در طی روز به دو منظور از غذا استفاده میکند اول تأمین انرژی روزانه و دوم ترمیم بافتهای فرسوده بدن، مردم باید به این نکته دقت کنند که روزانه به نسب معینی از گروههای غذایی استفاده کنند اگر این استفاده به مقدار لازم نباشد فرد اصطلاحاً دچار سو تغذیه میشود و یکی دیگر از اهداف سازمان فائو مبارزه با این موضوع است.
وی گفت: سوءتغذیه مهمترین عامل تهدیدکننده در سلامت عمومی جامعه در سطح جهان است و مهمترین عامل در ایجاد آن پرخوری و بدخوری و رژیم روزانه غذایی نامناسب و افزایش جمعیت فقر و نداشتن اطلاعات کافی در مورد تغذیه است.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها