سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 6863
  • بازدید: 684
  • 1393/04/07 - 19:59:06

آیین استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم رضوی برگزار شد

آیین استقبال از ماه مبارک رمضان در غروب آخرین روز ماه شعبان المعظم با حضور ده ها هزار زائر و مجاور در صحن جامع حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، سخنران حرم مطهر رضوی در این آیین گفت: در ایام آخر ماه شعبان، رسول اکرم (ص) برای امت خویش درباره فضایل ماه مبارک رمضان و استقبال از این ماه الهی خطبه می خواندند و مسلمانان را برای استفاده بهتر از این ماه ترغیب می کردند.

حجت الاسلام ˈحبیب الله فرحزادˈ افزود: مسلمانان جهان نیز باید در راستای پیروی از سنت و سیره رسول اکرم (ص) در ایام آخر ماه شعبان استغفار کرده و دل را برای مهمانی و ضیافت الهی آماده کنند.

این کارشناس دینی در ادامه با اشاره به فضیلت صلوات گفت: صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، ساده ترین و آسان ترین عملی است که مومنان می توانند در ماه مبارک رمضان انجام دهند و مورد شفاعت پیامبر اعظم (ص) قرار بگیرند.

فرحزاد با استناد به حدیث نبوی (ص) افزود: صلوات، مومن را از آتش جهنم نجات می دهد و مداومت بر گفتن این ذکر باعث از بین رفتن غم، غصه و مشکلات می شود.

این کارشناس مذهبی استغفار از گناهان را از دیگر اعمال پرفضیلت ماه مبارک رمضان دانست و گفت: ائمه اطهار (ع) و رسول اکرم (ص) آن را به امت خویش توصیه می کردند.

این خطیب در ویژه برنامه استقبال از ماه رمضان گفت: در این ماه مبارک، تنفس مومنان تسبیح و خواب آنان عبادت به حساب می آید و این ایام بهترین فرصت برای توبه در درگاه الهی است.

وی ماه مبارک رمضان را ماه بهره گیری از فرصتهای طلایی خواند و افزود: یکی از فرصت های این ماه تقویت اراده و تصمیم گیری است که در این ماه انسان با تحمل گرسنگی و تشنگی و صبر در برابر وسوسه های شیطانی اراده خود را قوی تر می کند.

این کارشناس دینی اظهار کرد: تحمل گرسنگی و تشنگی یک بخش از روزه داری است ولی انسان برای رسیدن به تقوا، فلاح و کرامت، علاوه بر تحمل سختی گرسنگی و تشنگی، باید سایر اعضا و جوارح خود را نیز از گناه و محرمات دور سازد تا معنای حقیقی روزه در او تحقق یابد.

وی گفت: غیبت، دروغ و عدم رعایت حق الناس از آفات روزه واقعی است که مومنین باید از آنها برحذر باشند.

اشتراک‌گذاری

  • آیین استقبال از ماه مبارک رمضان در حرم رضوی برگزار شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای هفت