سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 13 فروردین 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 70434
  • بازدید: 618
  • 1404/01/07 - 13:46:08

بیانیه سپاه حضرت عباس (ع) به مناسبت روز جهانی قدس:

روز قدس نشان‌دهنده اقتدار امت اسلامی است

روز قدس نشان‌دهنده اقتدار امت اسلامی است

در بیانیه سپاه حضرت عباس (ع) به مناسبت روز جهانی قدس آمده است: روز قدس نشان‌دهنده اقتدار امت اسلامی است و مردم روزه‌دار و ولایی استان اردبیل امسال پرشورتر و با بصیرت‌تر در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس بیانیه‌ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است: روز جهانی قدس، نماد وحدت و نمایش اقتدار امت اسلامی و فریاد بلند آزادی‌خواهان جهان علیه استکبار و صهیونیسم جهانی است.

روز جهانی قدس، یادگار ماندگار معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، روزی است که در آن ملت‌های آزادی‌خواه جهان، همصدا با مردم مظلوم فلسطین، علیه جنایت‌های رژیم غاصب، جعلی و موقت صهیونیستی به پا می‌خیزند و حمایت خود را از آرمان فلسطین و قدس شریف اعلام می‌کنند.

امروز در شرایطی به استقبال روز جهانی قدس می‌رویم که رژیم موقت صهیونیستی، با جنایات بی‌رحمانه خود، همچنان دست به کشتار وحشیانه زنان و کودکان فلسطینی می‌زند و از هیچ جنایتی علیه مردم بی‌دفاع غزه و فلسطین دریغ نمی‌کند، اما در برابر این وحشی‌گری‌ها، مقاومت اسلامی با قدرت ایستاده است و بیش از هر زمان دیگری، رژیم غاصب صهیونیستی را به ورطه نابودی کشانده است.

مردم مؤمن، انقلابی و همیشه در صحنه استان اردبیل، که در شب‌های قدر با حضور پرشور در مساجد و اماکن مقدس، جلوه‌ای از اخلاص و پیوند عمیق با اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشتند، این‌بار نیز با شرکت پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، همزمان با مسلمانان و آزادگان جهان، یک‌بار دیگر وحدت و انسجام امت اسلامی را نشان خواهند داد.

روز قدس امسال که چهل و هفتمین سال حضور ملت‌های آزادی‌خواه جهان در برابر رژیم جنایتکار و غاصب صهيونيستي است،  تجدید عهد ما با راه شهدای مقاومت و تأکید بر ادامه مسیر آزادی قدس شریف تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی است.

حضور باشکوه و دشمن‌شکن مردم غیرتمند استان اردبیل در راهپیمایی روز جهانی قدس، نه‌تنها اعلام انزجار از رژیم کودک‌کش صهیونیستی و حامیان آن است، بلکه بیعتی دوباره با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای عزیز خواهد بود.

سپاه حضرت عباس(ع) از عموم مردم ولایتمدار، مؤمن و روزه‌دار استان اردبیل دعوت می‌کند تا با حضور گسترده و پرشکوه خود در راهپیمایی روز قدس همانند سال‌های گذشته، صدای مظلومیت مردم فلسطین را به گوش جهانیان برسانند و نشان دهند که رژیم غاصب صهیونیستی در سراشیبی سقوط قرار گرفته و آزادی قدس شریف، نزدیک‌تر از همیشه است.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • روز قدس نشان‌دهنده اقتدار امت اسلامی است

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه یک