- کد خبر: 8831
- بازدید: 1,873
- 1393/05/27 - 10:20:19
نماینده مردم اردبیل در گفتگو با سبلانه مطرح کرد:
تخصیص صددرصدی اعتبارات عمرانی مهمترین مطالبه اردبیلیها از رئیسجمهور
نماینده مردم اردبیل، تخصیص صد در صدی اعتبارات عمرانی را مهمترین مطالبه اردبیلیها از رئیسجمهور عنوان کرد.
مصطفی افضلی فرد در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی سبلانه، با اشاره به سفر ریاست جمهوری به اردبیل، اظهار کرد: امیدواریم تخصیص صدر در صدی اعتبارات استانی با این سفر محقق شود تا تا تحولی در اوضاع استان محروم اردبیل ایجاد شود.
وی گفت: گرچه مطالبات زیادی از رئیس جمهور داریم اما با توجه به فصل کاری اردبیل و محرومیت بیش از اندازه این استان تخصیص صددر صدی اعتبارات عمرانی مهمترین مطالبات ما از رئیس جمهور می تواند باشد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ،رسیدگی به آب شرب اردبیل، دستور ویژه رئیس جمهور برای تخصیص اعتبار راه آهن اردبیل -میانه، ایجاد خط اعتباری ویژه برای کارخانه های تولیدی راکد اردبیل و تخصیص 500 میلیارد ریالی، برکاتی هستند که با آمدن رئیس جمهور به اردبیل محقق می شود.
وی با انتقاد از سیاست های نادرست صندوق توسعه ملی در قبال پرداخت تسهیلات به واحد های تولیدی ابراز امیدواری کرد: دستور ویژه رئیس جمهور در ایجاد خط اعتباری ویژه برای واحدهای راکد تولیدی اردبیل امید را به صاحبان این واحد ها برگرداند.
اتمام سدهای معیشتی و تامین آب کشاورزی و ایجاد منطقه ازاد سبلان و یا منطقه ویژه گردشگری سرعین از دیگر مطالباتی است که در سفر رئیس جمهور به اردبیل در مورد آن ها تصمیم گیری می شود. کمربندی سرعین، نیر و آب و فاضلاب نمین هم از دیگر طرح هایی است که نیازمند دستور ویژه رئیس جمهور است.
وی ابراز امیدواری کرد : با مصوب شدن ایجاد منطقه آزاد سبلان که شهرهای مشگسن شهر، نیر اردبیل و سرعین را در برمی گیرد تحولی اساسی در رونق استان اردبیل شکل بگیرد.
انتهای پیام/
دیدگاهها