- کد خبر: 9493
- بازدید: 1,608
- 1393/06/30 - 12:42:49
جهادگران فرهنگی در مبارزه جدی با دجال واره ها وارد عمل شوند
فرمانده سپاه ناحیه کوثر گفت: جهادگران فرهنگی در مقابله و مبارزه جدی با دجال واره و عنوان کردن آثار مخرب این آلت دست غربی ها وارد عمل شوند.
به گزارش سبلانه به نقل از کیویمیز، دوره ضمن خدمت هشت ساعته فرهنگیان بسیجی در شهرستان کوثر برگزار شد.
این دوره هشت ساعته که متشکل از 106 بسیجی فرهنگی با همکاری سپاه ناحیه کوثر و آموزش و پرورش در محل نماز خانه آموزش و پرورش کوثر برگزار شد؛ بحث هایی از قبیل دجالواره و چگونگی مقابله با این ترفند غربی برای الحاح فرهنگ غربی به فرهنگ ایرانی، عفاف و حجاب در جامعه اسلامی و همچنین دیگر مباحث دینی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
سرگرد پاسدار بیژن راعی، فرمانده سپاه ناحیه کوثر در حاشیه این جلسه به خبرنگار کیویمیز گفت: با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد فرهنگی و مبازره با جنگ نرم دشمن و مورد خطاب قراردادن اعضای فرهنگی به عنوان افسران جهاد فرهنگی به موضوع دجال واره(ماهواره) واثرات مخرب آن برخانواده ونشانه رفتن مقدسات دینی و فروپاشی خانواده وارد عمل شده که کلیه بسیجیان در کلیه عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بایستی با بصیرت وگوش فرادادن به فرمایشات امام خامنه ای و بصیرت افزایی دراجتماع به مبارزه جدی به این مهم بپردازند واز دشمنی دشمنان قسم خورده غفلت نکنند؛ چرا که استکبار جهانی با هدف قرار دادن جوانان خواستار توریج فرهنگ غربی در جامعه اسلامی است.
انتهاي خبر/
دیدگاهها